дом Криминале Огнен ад в Хърсово: Пожар изпепели навес, съседна къща и имущество

Огнен ад в Хърсово: Пожар изпепели навес, съседна къща и имущество

0
ДЯЛ

В 18:40 часа вчера бил приет сигнал за пожар в къща в село Хърсово. На ул.“Ана Маринов“ бил насочен противопожарен екип от районната служба в Каолиново. При пристигане на място огнеборците заварили навес, обгърнат в пламъци. Огънят бил обхванал и покрива на къщата до него в съседен имот. На помощ за гасенето на пожара в имота на Ю.М. дошли противопожарни екипи от Нови пазар и Шумен. Унищожени са около 60 кв.м. покривна конструкция на навес, около 110 кв.м. покривна конструкция на къща, около 5 кубика дърва за огрев, домашно имущество. Гасенето и разчистването било на площ от 160 кв.м.
Успоредно с погасяването на пожара екипите охлаждали и извършили защита на съседна къща. За ликвидиране на пожара от екипите са ползвани малко над 38 тона вода. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване, но предполагаемата причина е късо съединение.
В 08:46 часа вчера бил приет сигнал за пожар в ел.табло на ул.“Панайот Волов“ в Шумен. На място бил насочен противопожарен автомобил. Таблото било загасено с прахов пожарогасител. Причина за възникване на пожара- късо съединение.
Екип от районната служба в Шумен е реагирал на сигнал за пожар в сухи треви до село Ивански. Пламъците били загасени с помощта на 1000л. вода. Материални загуби не са допуснати. В следобедните часове вчера било потърсено съдействие за пренасяне на болен мъж от стая до линейка на ЦСМП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаловиха апаш, задигнал около 150 бали люцерна и сено
Следваща статияЗадържаха 20-годишен, шофирал надрусан из Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here