дом Криминале Огнеборци спасиха заклещена котка, отстраниха паднали клони в Новопазарско

Огнеборци спасиха заклещена котка, отстраниха паднали клони в Новопазарско

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

На 11 юни малко след 10.00 часа е потърсено съдействие за скрита в двигателен отсек на лек автомобил котка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Екип от Шумен е отключил входна врата на апартамент на 88-годишна на ул. „Дедеагач” в града. Оказал е и съдействие за пренасяне на 84-годишна жена, паднала в дома си на ул. „Добруджа” в Шумен.
На 12 юни малко преди 16.00 часа е потърсено съдействие за отводняване на шахта на жилищен блок на ул. „Алеко Константинов” в Шумен. Шахтата многократно била отводнена с мотопомпа, но нивото на водата се вдигало отново.
На 13 юни в 18.49 часа е приет сигнал за клони, паднали вследствие на силния вятър на пътното платно между селата Стоян Михайловски и Мировци. Екип на РС ПБЗН-Нови пазар почистил и обезопасил мястото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха шуменец, повредил бариера на паркинг
Следваща статияДвама почерпени водачи изтрезняха зад решетки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here