дом Криминале Огнеборци свалиха коте от дърво, помогнаха и на двама болни

Огнеборци свалиха коте от дърво, помогнаха и на двама болни

0
ДЯЛ
Pixabay.com

На 3 сигнала са се отзовали дежурните екипи на РДПБЗН през последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 09.36 часа на 24 юни, в дежурната част на РДПБЗН Шумен е приет сигнал, че коте се намира дърво и не може да слезе. Служители на РСПБЗН Шумен са снели животното от дървото.
В 10.18 часа е получено съобщение за оказване на съдействие на центъра за спешна медицинска помощ. Служители на РСПБЗН Велики Преслав са пренесли жена от жилището й на ул. „Христо Ботев“ в град Велики Преслав до линейката.
В 11.42 часа служители на РСПБЗН Шумен след преглед от лекар са вдигнали жена от пода на стая в жилището й на ул. „Северна“ в град Шумен на легло.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Зелени коридори“ за ваксинация в събота и неделя
Следваща статияПотрошиха предното стъкло на кола във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here