дом Общество Огнеборци разчистваха паднали клони и дървета, повалени от бурния вятър

Огнеборци разчистваха паднали клони и дървета, повалени от бурния вятър

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

На три сигнала за паднали клони и дървета след силния вятър снощи са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН – Шумен.
В 18.31 часа било съобщено за паднало дърво на пътното платно в село Царев брод в посока към село Златна нива. Пристигналият екип отстранил от платното падналото след природни явления дърво. Екипът бил пренасочен веднага след това към село Златна нива, където преди кариерата следствие на силния вятър имало друго паднало дърво върху пътното платно. То било отстранено, участъкът бил обезопасен.
Екип от новопазарската пожарна реагирал на сигнал за паднало дърво на пътя от гр. Плиска към село Върбяне. То било отстранено, а пътят разчистен за преминаващите превозни средства.
Вчера следобед бил погасен и пожар в сухи треви в село Ловец. Пламъците били погасени с помощта на 1000 л. вода, пожарът е без материални загуби.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМобилни пунктове в Шумен и селата за събиране на опасни битови отпадъци
Следваща статияБлъснатата в Шумен пешеходка е със счупен таз и лумбален прешлен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here