дом Криминале Огнеборци гасиха пламнали комини и сухи треви, събраха разпилян живак в жилище

Огнеборци гасиха пламнали комини и сухи треви, събраха разпилян живак в жилище

0
ДЯЛ

На 31 януари в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в комин на жилищен блок на ул.“Владайско въстание“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Пожарът бил погасен, не са допуснати материални щети. В следобедните часове на 31 януари е погасен пожар в сухи треви в землището на село Изгрев.
В съботния ден са погасени пожари в комин в къща в кв.“Макак“ и в сухи треви в землището на село Кирково. Ликвидиран е пожар в сухи треви в местността „Станата“ в Нови пазар. В гасенето са участвали служители на горското стопанство.
В неделя дежурните екипи са оказали съдействие за пренасяне на двама болни мъже в Шумен, погасен е пожар в сухи треви в село Черноглавци, в сухи треви в село Иваново, в отпадъци в Нови пазар, в сухи треви в село Станянци. Всички пожари са без материални загуби.
На 1 февруари в 22.24 часа е приет сигнал, че в къща на ул. “Христо Генчев“ е счупен живачен термометър. На адреса е пратен екип, който събрал опасното вещество с химическа прахосмукачка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПродължава приемът на заявления от родители за осигуряване на детегледачи по проект „Родители в заетост”
Следваща статияЖители на Осмар с подписка срещу разбития път до скалните манастири

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here