дом Криминале Огнеборци в акция: Мъж в шахта, пожари, обезопасени улици

Огнеборци в акция: Мъж в шахта, пожари, обезопасени улици

0
ДЯЛ

На девет сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В събота в 20.12 ч. е получен сигнал за паднал мъж в шахта близо до центъра на с. Пет могили. Веднага към местопроизшествието за оказване на техническа помощ е насочен екип на РС ПБЗН-Каолиново. На място е установено, че мъжът вече е изваден и екип на Спешна помощ го прегледал на място. Откаран е за допълнителен преглед в МБАЛ-Шумен.
В 20.29 ч. вчера е приет сигнал за пожар в изоставена сграда на ул. „Омуртаг” в Нови пазар. На място огнеборците заварили да излиза дим от покрива на сградата. В една от таванските стаи установили, че горят папки с хартия. Пламъците били изгасени с 2 600 литра вода. Сградата е спасена е от опожаряване.
В 22.22 ч. в събота е потърсена техническа помощ за обезопасяване на пътното платно на ул. „Северна” в Шумен. Погасен е пожар в отпадъци на ул. „Осми март” в Смядово, който е без материални загуби.
На 29 май в 9.49 ч. е получено съобщение за надвиснало дърво над пътното платно по пътя за Паметник „Създатели на българската държава”. Екип отстранил дървото и обезопасил пътното платно.
Спасителен екип от РС ПБЗН-Велики Преслав е обезопасил със сигнална лента метален уличен стълб за улично осветление. Без материални загуби е погасен пожар в контейнер за смет в с. Тодор Икономово.
На снимката: Пожарът в Нови пазар
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДетски празник в „Ганушевата къща“ на 1 юни
Следваща статияЗа по-малко от час задържаха извършител на домова кражба в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here