дом Общество Обявяват конкурс за идеен проект за юбилейна награда на Община Шумен

Обявяват конкурс за идеен проект за юбилейна награда на Община Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Община Шумен обявява конкурс за изработване на идеен проект за юбилейна награда. Това съобщиха от пресцентъра на кметството.
Отличието ще бъде връчвано по повод значими годишнини на изтъкнати дейци и организации в сферата на културата, изкуството, образованието и науката.
Конкурсната програма включва изработване на проект в три части – пластика с височина до 30 см., плакет и диплома. Могат да участват художници, скулптори и студенти, като ще се приемат само проекти, които не са представяни в други конкурси. Материалът за изработка на наградите е по избор на автора.
Проектни предложения за участие в конкурса се подават до 20 октомври в стая № 358 в сградата на Община Шумен. Формуляр за участие и декларация за авторство се получават в същата стая (№ 358) в общинската администрация. Те могат да бъдат изтеглени и от официалния сайт на Община Шумен в раздел „Култура“ – секция „Конкурс за идеен проект за юбилейна награда“.
Конкурсът ще се проведе при явили се най-малко трима кандидати.
След изтичането на крайния срок постъпилите проекти ще бъдат разгледани от жури в състав – трима представители на Дружеството на шуменските художници, трима представители на Съюза на българските художници и един представител на Община Шумен. Предвидени са парични награди за участниците, класирани на първо, второ и трето място. За изработване на юбилейните отличия ще бъде избран един от проектите, заели първо, второ или трето място.
Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 054/ 857 752 или на имейл адрес j.dobreva@shumen.bg.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри жени с COVID-19 са приети в областната болница в Шумен
Следваща статияС изложба и празничен концерт в Шумен ще отбележат Деня на младежта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here