дом Общество Обявиха конкурс за управител на „Еко система“ЕООД – Никола Козлево

Обявиха конкурс за управител на „Еко система“ЕООД – Никола Козлево

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево обяви конкурс за управител на „Еко система“ ЕООД.
Изискванията към кандидатите са да имат висше образование, опит на ръководна или административна длъжност – една година, компютърна грамотност MS WORD, EXCEL.
В запечатан плик в отдел „Деловодство“ желаещите да заемат позицията трябва да представят бизнес-план /програма за управление на дружеството/ с кратка анотация, инвестиционен и финансов план.
С кандидатите ще бъде проведено събеседване.
Необходимите документи са мотивационно писмо за участие в конкурса, документ за завършено образование, специализации и квалификации /ако има такива/, медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, автобиография и препоръка от предишен ръководител, ако има такава.
Крайният срок за подаване на документи е 27.04.2018 г., отдел „Деловодство“ в сградата на Общината, ул.“23септември“ №5.
Новият управител ще организира и ръководи дейността на дружеството, съгласно взетите решения от Общинския съвет. Той ще осъществява правомощията на работодател по отношение на работещите в структурата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира информационна кампания по ПРСС и младежки конкурс за влогъри
Следваща статияНяколко населени места без вода днес