дом Общество Общинският съвет ще ревизира работата на ВиК Асоциацията и „ВиК – Шумен”

Общинският съвет ще ревизира работата на ВиК Асоциацията и „ВиК – Шумен”

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Избор на временна комисия за ревизия и анализ на работата на Асоциацията по ВиК – Шумен и „ВиК – Шумен” ООД е една от точките в дневния ред на майското заседание на Общинския съвет. Дневният ред, който беше утвърден днес от Консултативния съвет, съдържа 26 докладни записки.
На заседанието ще бъде извършен избор на заместник-председател на Общински съвет-Шумен, ще се обсъди промяна в състава на постоянни комисии, ще бъде открита и нова процедура за избор на обществен посредник.
Общинските съветници ще обсъдят годишните финансови отчети на едноличните общински търговски дружества и провеждането на редовно годишно Общо събрание на акционерите на „Индустриален парк Шумен”.
Общинският съвет ще даде и съгласие за кандидатстване с проект по Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество” с проектно предложение „Създаване и представяне на дигитално достъпно културно наследство на община Шумен”.
Редовното месечно заседание на Общински съвет-Шумен ще се състои на 27 май от 9.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева” на Община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия57 милиона лева ще струват изборите за народни представители на 11 юли
Следваща статияПо 50 лева на абитуриент от Върбица дари кметът Мердин Байрям

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here