дом Общество Общинските съветници решиха: Нови часове за нощния шум в Шумен

Общинските съветници решиха: Нови часове за нощния шум в Шумен

0
ДЯЛ

Променя се забраната за вдигане на шум в община Шумен. Съветниците одобриха забраната да важи от 23.00 до 8.00 часа. До момента трябваше да се пази тишина от 22.00 до 6.00 часа.
Запазва се времевият диапазон за обедна тишина и тя остава от 14.00 до 16.00 часа.
Промените в Наредба №1 бяха публикувани за обществено обсъждане на сайта на Община Шумен.
Забраните важат за ползването на озвучителна техника и оркестри, както и вдигане на всякакъв друг шум в жилищни сгради и общежития.
Съветниците гласуваха още на питейните заведения да получават разрешение за удължено работно време ри условие, че през последните шест месеца не е установено нарушение на обществения ред. До момента изискването бе заведението да не е нарушавало изискванията за шум три месеца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия590 работни места за 9 545 безработни
Следваща статияОще петима прегазиха домашната карантина, отиват на съд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here