дом Общество Община Шумен продава четири жилища на досегашните наематели

Община Шумен продава четири жилища на досегашните наематели

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Продажбата на 4 общински жилища в Шумен предлага в докладна кметът Любомир Христов. Наемателите са проявили интерес да ги закупят и са подали заявления в Общинска администрация. Жилищата се намират на ул.“Дедеагач“, ул.“Ген.Столетов“, ул.“Ген.Скобелев“ и ул.“Витоша“.
По Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за продажбата на общински жилища е извършена проверка. За имотите са изготвени данъчни оценки и експертни оценки от независим оценител за определяне на пазарната цена.
Общинският съвет ще възложи на кмета да извърши всички последващи действия и сключи договори за продажба на жилищата.
53 хиляди лева е най-високата цена на едно от жилищата. Те са строени през периода 1968 – 1982 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОстава по-малко от седмца за отстъпка върху данъци при подаване на електронна декларация
Следваща статияАтелие за детски игри открива Семейно-консултативният център във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here