дом Бизнес Община Шумен обявява търг за отдаване под наем на общински обекти

Община Шумен обявява търг за отдаване под наем на общински обекти

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Публичен търг за отдаване под наем на терени и помещения в Шумен ще се проведе на 18 март 2021 г. от 10.30 ч. в зала № 363 на Община Шумен. Договорът със спечелилия търга се сключва за срок от 5 години. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Тръжната документация се получава в стая № 255а в сградата на общината до 14:00 ч. на 23 март след предварително заплатена такса на касите на първия етаж в общинската администрация. Заявленията за участие в търга заедно с всички необходими документи се представят в запечатан непрозрачен плик на гише № 3 в Центъра за информация до 16:00 ч. на 17 март.
При неявяване на кандидати повторен търг ще се състои при същите тръжни условия на 24 март 2021 г. от 10:30 часа в стая № 255а на Община Шумен, като таксата за участие се внася до 14:00 ч. на 23 март.
Подробна информация за провеждането на търга е публикувана в секция „Търгове“ на официалната интернет страница на Община Шумен. Допълнителна информация гражданите могат да получат и на тел. 054/ 857 659.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия41 000 души в страната са реимунизирани срещу COVID-19
Следваща статияБлизо 50 предприятия са подали годишните си декларации на 1 март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here