дом Общество Община Шумен обяви поръчка за зимното поддържане на пътищата

Община Шумен обяви поръчка за зимното поддържане на пътищата

0
ДЯЛ

Обществена поръчка за зимно поддържане – снегопочистване, опесъчаване и лугиране обяви Община Шумен. Тя обхваща уличната мрежа, пътните съоръжения на територията на град Шумен, район Север.
Процедурата включва подготвителни работи: прегледи на заявените за използване машини и съоръжения от възложителя, осигуряване на необходимите материали, снегочистене (патрулно и периодично) на улиците до постигане на съответните степен и ниво на зимно поддържане, разчистване на преспи и снегонавявания и отстраняване на уплътнени снежно-ледени пластове; обезопасяване на улиците против хлъзгане и други, посочени в техническата спецификация и документацията на обществената поръчка, която е на обща стойност 360 000 лева.
Фирмите, които желаят да участват в процедурата по избор на изпълнител за зимното поддържане трябва да подадат оферти или заявления за участие до 5-и септември 2018 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР се отчете: 27 разкрити престъпления на територията на Шумен
Следваща статияСедмокласниците ще полагат изпити по материали от V, VI и VII клас