дом Общество Община Нови пазар разкрива работни места по проект ”Нова възможност за младежка...

Община Нови пазар разкрива работни места по проект ”Нова възможност за младежка заетост”

0
ДЯЛ
Снимка:60city.net

В началото на месец януари 2021 година Община Нови пазар ще наеме безработни младежи до 29-годишна възраст, за стажуване по посочена професия/специалност или за обучение по време на работа с наставници, със съдействието на Дирекция „Бюро по труда“ в града. Това заяви Разие Скендер, специалист програми и отдел „ТСУ, ЕЗ и „ППОСЕОС“ в Общината, цитирана от 60city.net. Кандидатите трябва да притежават висше или средно образование.
Целта на проекта е намаляване на безработицата в общината. Срокът на проекта е 6 месеца.
Обучените лица ще получат сертификат за успешно преминато обучение от съответния работодател. Проектът е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз, а конкретен бенефициент е Агенцията по заетостта. Съвсем наскоро, през месец ноември, приключи поредният проект за младежи с увреждания до 29 години, който беше за срок от две години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез нарушения на противоепидемичните мерки в областта
Следваща статияОбщината се отказа от покачване на такса битови отпадъци за селата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here