дом Общество Община Никола Козлево търси медиатор за работа с уязвими социални групи

Община Никола Козлево търси медиатор за работа с уязвими социални групи

0
ДЯЛ

Все още няма подадени документи от кандидати, които желаят да бъдат назначени на длъжността „здравен медиатор“ в Община Никола Козлево, където е обявен конкурс за вакантната позиция.
„Тази бройка не е нова. Но предишният медиатор напусна, за да запазим щата, обявихме конкурс“, съобщи експерт от Социалната дирекция. Работа с уязвими социални групи, поддържане на контакти с всички институции. Както и с личните лекари. Но основно медиаторът трябва да бъде в помощ на хора, изпаднали в нужда и с проблеми.
Изискванията към кандидатите са да имат завършено средно образование, принадлежност към етническа общност. Да владеят езика на общността. Както и да познават здравните и социални проблеми.
Комисия ще разгледа документите на кандидатите. С одобрените ще се проведе интервю.
Снимка: Сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАтанасовден е: Иди си зимо, идвай лято!
Следваща статияСпокойни 24 часа: Само един нарушител на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here