дом Общество Община Никола Козлево търси логопед

Община Никола Козлево търси логопед

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево обяви свободно работно място за логопед в изпълнение на проект за равен достъп до социално-икономическа интеграция и образование. Финансирането е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, съобщиха от общинска администрация.
Изискване към кандидатите: Висше образование, не е задължителен трудов стаж.
Трудов договор за 8-часов работен ден до 06.11.2020 г.
Работна заплата 610 лв.
Месторабота: Център за консултиране „Бъди активен“ в Никола Козлево. Работодател е Ромска фондация „Искра“.
Заявления по образец се приемат в отдел „Деловодство“ на Община Никола Козлево до 16.30 ч. на 30 април.
Трудови задължения – предоставяне на безплатни услуги от логопед за деца и възрастни от целевите групи. А именно – представители на уязвими групи в ромската общност, хора в риск, или жертва на дискриминация, хора, населяващи територии, в т.ч. с ниска гъстота на населението, части от населени места, в които е налице концентрация на проблеми, създаващи риск от бедност, социално изключване и маргинализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 18 случая на COVID-19 у нас
Следваща статияОще един шуменец избяга от домашна карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here