дом Общество Община Никола Козлево обяви работни места по проект

Община Никола Козлево обяви работни места по проект

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево обяви работни места по проект „За равен достъп до социално-икономическа интеграция и образование“. Финансирането е по ОП“Развитие на човешките ресурси“.
Продължителността на проекта е 19 месеца. С кандидатите ще бъдат сключени трудови договори за 8 часов работен ден. Посоченото възнаграждение е 560 лв.
Обявени са следните позиции: кейс мениджър (мениджър по случай), социален работник и логопед, общностен работник, психолог, образователен медиатор.
За първата позиция се изисква средно образование, без трудов стаж.
В трудовите задължения на мениджъра влиза организиране на общи събрания по населени места за запознаване на населението с текущи обяви по национални програми. Осигуряване на подкрепа на роми, които желаят да стартират свой бизнес чрез помощ за кандидатстване към различни програми. Както и стимулиране на работодатели да наемат лица от уязвимите общности. Лицето ще работи в тясно сътрудничество с Бюрото по труда в Нови пазар.
Висше образование е задължително за втората позиция – социален работник. Той ще провежда беседи, обучения и дискусии за повишаване информираността на ромските семейства и младежи относно здравните им права и отговорност. В задълженията му влиза и превенция на зависимост и рискови фактори за поява на хронични болести, за семейно планиране и предотвратяване на ранна, нежелана бременност. Както и оказване на административна помощ при нужда от социални услуги.
Ангажираните по съответните позиции ще работят изключително с представители от уязвими общности с цел повишаване на тяхната информираност в различни области.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов срив на Фейсбук и Инстаграм
Следваща статияПет жанра и 22 автори в книжка XXIII на алманаха „Златоструй“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here