дом Общество Община Каолиново ще изхранва хора в неравностойно положение по проект

Община Каолиново ще изхранва хора в неравностойно положение по проект

0
ДЯЛ

Община Каолиново обяви конкурс за възлагане управлението на социална услуга „Обществена трапезария“ по Закона за социално подпомагане.
„Кандидатстваме за първи път. Намерението ни е да се хранят 400 души. Кметовете по населени места ще ни предоставят информация за хората в неравностойно положение, както и социално слаби“, заяви за 24shumen.com кметът на Каолиново Нида Ахмедов.
Официалният подбор ще бъде извършен от Социалните служби. С този проект Общината кандидатства пред Социалното министерство.
„Ако бъдем одобрени, към края на април проектът ще се реализира“, уточни кметът. Той вече издаде заповед, от която става ясно, че социалната услуга е по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Осигуряване на топъл обяд“ в съответствие с Постановление на Министерския съвет. Това постановление определя реда и условията за изпълнение на Оперативната програма за храни или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица за периода 2014 – 2020 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзмамник обикаля из града и събира „капаро“ за несъществуваща техника
Следваща статияОтпуснаха още 100 милиона лева за полицаите, протестите продължават

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here