дом Общество Община Велики Преслав пусна две поръчки за обществен превоз на пътници

Община Велики Преслав пусна две поръчки за обществен превоз на пътници

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав пусна две поръчки за обществен превоз на пътници. Едната процедура касае три автобусни линии от общинската транспортна схема, съгласно утвърдени маршрутни разписания на община Велики Преслав- гр. Велики Преслав – с. Миланово – с. Мокреш, гр. Велики Преслав – с. Миланово – с. Мокреш – с. Драгоево и гр. Велики Преслав – с. Драгоево – с. Миланово – с. Мокреш.
Прогнозната стойност на поръчката е до 48 000 лева без ДДС.
Оферти и заявления за участие се подават до 9 декември. В същия срок се приемат документите и за втората обществена поръчка. Тя касае направленията гр. Велики Преслав – с. Златар – гр. Смядово и гр. Велики Преслав – с. Суха река. И двете линии се изпълняват целогодишно. Първата е с обща дължина 23 км и часове на тръгване- 7.20, 15.00 и 17.30 часа, а втората е с обща дължина 36 километра и час на тръгване -12.00. Прогнозната стойност е 84 000 лева без ДДС.
Срокът на изпълнение на дейностите и по двете обществени поръчки е до 31 декември 2023 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание! Опити за ало измами в Шумен
Следваща статия2 279 нови случая на COVID-19 у нас, 1 364 са излекуваните, починалите – 42

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here