дом Общество Образователният министър с нова заповед за втория срок на учениците

Образователният министър с нова заповед за втория срок на учениците

0
ДЯЛ

Стартът на втория учебен срок ще е различен за различните класове, гласи заповед на министъра на образованието Красимир Вълчев. Тя бе публикувана в сайта на образователното министерство днес.
Според документа вторият срок за учениците от 7 до 12 клас ще започне на 4 февруари 2021 г., а за учениците от 1 до 6 клас – в зависимост от решението на съответното училище.
За край на учебната година са определени датите 23 юни – за учениците от първи до трети клас и 30 юни – за останалите.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоц. Мангъров за политиката, ваксините и високата смъртност…
Следваща статия162 проверки на РЗИ за 7 дни, няма нарушения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here