дом Общество Обновения публичен модул на ИСУН и процедури за кандидатстване, представя ОИЦ-Шумен

Обновения публичен модул на ИСУН и процедури за кандидатстване, представя ОИЦ-Шумен

0
ДЯЛ

Утре от 10.00 часа в зала 363 на Община Шумен ще се проведе обучение на тема „Работа с обновения публичен модул на ИСУН и актуални процедури за кандидатстване по Оперативна програма „Околна среда“ и други програми на ЕС“. Това съобщиха от Областния информационен център (ОИЦ).
Презентации ще направят експерти на Министерски съвет, Министерство на образованието и ОИЦ-Шумен. Поканени са представители на общини, фирми, неправителствени и научни организации, структури и звена на МОСВ/МЗГХ и ИАГ, местни инициативни групи и медии от област Шумен. Регистрацията започва в 9.30 часа.
Снимка: ОИЦ-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАдминистративният съд потвърди избора на Любомир Христов за кмет на Шумен
Следваща статияОт днес отглеждащите Източнобалканска свиня заявяват помощ по de minimis

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here