дом Общество Няма да се закриват детските градини в „Мътница“, Градище, Струйно и Черенча

Няма да се закриват детските градини в „Мътница“, Градище, Струйно и Черенча

1
ДЯЛ

Притеснени родители се свързаха с редакцията на 24shumen.com във връзка с изтекла в интернет пространството информация за закриване на детските градини в селата Градище, Черенча и Струйно, както и в квартал „Мътница”. За коментар по тревожната тема потърсихме зам.-кмета по „Образование и култура” в община Шумен.
„Не сме повдигали този въпрос, нямаме никакво намерение да закриваме изброените градини”, категоричен бе Косев. Той уточни още, че в Стратегията за развитие на образованието за периода 2018-2023 година няма заложени подобни промени. По време на общинската сесия през месец юли миналата година, от закриване бяха спасени градините в селата Вехтово, Новосел и Струйно, а забавачницата в квартал „Мътница” стана филиал на ДГ ”Дружба”.
Припомняме, че съвсем наскоро приключи реновирането на градината в квартала, където бяха сменени осветителните тела, бяха закупени нови столчета и маси, а миялните помещения бяха изцяло подновени.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовопазарец преби жена, ритна полицай, потроши му и мобилния телефон
Следваща статияМВР алармира: Нова схема на ало бандитите, замесват имена на кметове, полицейски шефове и адвокати!

1 коментар

  1. […] система за периода 2018 – 2023, за която стана ясно, че не предвижда закриване на детски градини на територ…. Голяма част от общинските съветници обявиха вече, че […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here