дом Спорт Няма време! Тече последният ден за записване на желаещи с умения в...

Няма време! Тече последният ден за записване на желаещи с умения в планинското колоездене

0
ДЯЛ

На 22 и 23 юли, Велоклуб Илчов баир ще бъде домакин на Държавния личен и отборен шампионат по планинско колоездене. През двата дни ще бъдат дадени няколко старта както за любители колоездачи, така и за лицензирани състезатели към Международния Колоездачен Съюз. В събота лицензираните състезатели ще се състезават в дисциплината Крос кънтри елиминатор.
Стартът ще бъде даден в 15 часа и състезателите ще правят обиколки по 900 метра в местността Йълдъз табия. Зрителите могат да достигнат до старта по асфалтов път по ул. „Лозевско шосе“, вдясно след изкачването покрай вилната зона и да наблюдават атрактивната дисциплина, в която 4 състезатели тръгват едновременно и само първите двама продължават в следващ кръг.
На следващия ден, в неделя, старт-финалът в дисциплината Крос Кънтри Олимпик ще е разположен на Заслон Дияна на територията на ПП Шуменско плато и в 10 часа сутринта ще започне състезанието за лицензираните състезатели. Колоездачите от хоби категориите ще стартират в 14 часа следобeд. Състезателите ще карат по 6-километрово трасе и ще изминават различен брой обиколки в зависимост от възрастовата си група.
След като приключат всички стартове и награждаването на победителите, участниците в хоби категориите, както и всички участници под 18 години ще имат уникалния шанс да спечелят чисто нов велосипед чрез томбола.
Организаторите напомнят, че 17-ти юни е последният срок за предварителното записване в състезанията и регистрацията трябва да се извърши на сайта на шуменския велоклуб: http://ilchovbair.com/registrationxco
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДенят на седмиците не поблазни шуменци да минат под венчилото
Следваща статияПрез уикенда: Трима с отнети книжки седнаха пак зад волана, един подкара нерегистриран мотоциклет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here