дом Общество НЧ „Добри Войников – 1856” организира конкурс „СУРВА, СУРВА…“

НЧ „Добри Войников – 1856” организира конкурс „СУРВА, СУРВА…“

0
ДЯЛ
Снимка:НЧ "Добри Войников"

Народно читалище „Добри Войников – 1856” организира конкурс „СУРВА, СУРВА…“ за изработване на сурвакници. В конкурса могат да участват ученици от 7 до 12 години. Сурвачките трябва да са изработени ръчно от естествени материали и да носят българската народна традиция. Желаещите да се включат в конкурса трябва да направят две снимки – едната в процеса на изработване, а другата в завършен вид, на своята сурвачка и да я изпратят на имейл: biblio_dv@abv.bg. Необходимо е участниците да посочат двете си имена, години, клас, училище и телефон.
Крайният срок е 18 декември. За най-оригиналните сурвачки са предвидени атрактивни награди. Списък с наградените ще бъде публикуван на страницата на читалището. Наградите могат да бъдат получени на 23 декември 2020 г. в Детски отдел на читалището.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПаметникът „Създатели на българската държава“ на 39
Следваща статия1 792 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 5, 1 039 са излекуваните в страната, починалите –69

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here