дом Общество Новоизбраният кмет на село Миланово полага клетва днес

Новоизбраният кмет на село Миланово полага клетва днес

0
ДЯЛ

Общинският съвет във Велики Преслав ще заседава извънредно днес с една точка в дневния ред – полагане на клетва от новоизбрания кмет на село Миланово Хасан Хасанов. Церемонията е от 10.30 ч. в Заседателната зала на Общината.
Кандидатът на партия ГЕРБ спечели убедително местните избори, като за него гласуваха почти 90 процента от жителите на селото. Вотът се наложи, тъй като предишният кмет от Реформаторския блок замина на работа в чужбина за по-висока заплата.
Новият кмет е 40-годишен. Семеен, с две деца. Завършил е Шуменския университет, специалност „Национална сигурност“.
Местните хора очакват от Хасан Хасанов да поддържа непрекъснато контакт с тях, да се интересува от проблемите им. „Да не е възгордян от победата“. И най-важно – да бъде настоятелен в исканията към Община Велики Преслав да бъде оправен разбитият път, който минава през центъра на селото.
На снимката: Цветанов и Хасанов по време на предизборна среща с жители на Миланово
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо желание: Сменяме личния си лекар до 30 юни
Следваща статияВ Деня на детето: Започва ремонт на детска градина в село Драгоево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here