дом Здраве Нови 12 случая на COVID-19 в Шуменско, 105 са установените в страната...

Нови 12 случая на COVID-19 в Шуменско, 105 са установените в страната за денонощие

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Нови 12 случая на на COVID-19 са установени в Шуменско за изминалото денонощие. Това показват данните на Единния информационен портал. Така общият брой на диагностицираните с вируса достигна 53-ма.
Вчера в село Изгрев инспекторите на РЗИ са взели 169 проби. Днес предстои да се тестват жителите на село Тъкач.
Рекорден брой – 105 са установени с коронавируса през изминалото денонощие в страната. Така потвърдените с инфекцията достигнаха 3 191. От тях 1 303 са активните случаи, като 215 са хоспитализирани, а в интензивни отделения са настанени 15.
Четирима са починали вчера и с тях броят на загубилите битката с болестта достигна 172-ма души.
Излекуваните са 28, а общият брой за страната вече е 1 716.
2 642 е броят на тестовете направени за последните 24 часа, като за страната общият брой до момента е 101 102.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце, облаци и дъжд в събота
Следваща статияДГС- Преслав с 30 кубика дърва дарение за църквата „Свети Петър и Павел“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here