дом Общество Нови правила за регистрация на МПС влизат в сила от днес

Нови правила за регистрация на МПС влизат в сила от днес

1
ДЯЛ

От днес влизат в сила нови правила при регистриране на моторните превозни средства. Продавачите на автомобили вече няма да бъдат длъжни да представят пред „Пътна полиция“ договор за покупко-продажба. Причината: вече трябва да заработи електронната система за връзка между полицията и нотариусите, а регистрацията ще прави купувачът. Регистрацията на закупената кола трябва да се направи в срок от един месец. Правилата важат както за регистрирани у нас автомобили, така и за закупени от чужбина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтефановден е, вижте кои имена празнуват
Следваща статияАнкета: Какво мислят шуменци за развитието на града през 2017 година?

1 коментар

  1. Нова българска ПРОСТОТИЯ ,за купена от България ,,добре“ ама от чужбина как трябва да стане, пример: „колата ми е купена на 01.12.2017г от Германия да речем ,няма свободен транспорт за България ,първия удобен е за 03.01.2018г. и пристига в КАТ Шумен на 06.01.2018г ,месеца от датата на kaufentrag-a и представянето за регистрация в България е минал какво се случва ,кой пак е виновен ,да си регистрират ППС-тата тогава само документално като слагат срокове „

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here