дом Общество Не се допускат граждани в Административен съд – Шумен, ако не използват...

Не се допускат граждани в Административен съд – Шумен, ако не използват дезинфектант

0
ДЯЛ

Извънредни мерки за безопасност са въведени в Административен съд Шумен заради възникналата неблагоприятна епидемиологична обстановка, съобщиха от пресцентъра на съда. С издадена заповед от Председателя на съда се цели ограничаване разпространението на вирус COVID-19.
Общите части на сградата и помещенията, в които се приемат и обслужват граждани се дезинфекцират по четири пъти на ден и се осигуряват необходимите предпазни средства на лицата, които обслужват пряко граждани.
Служителите в деловодството и регистратурата следва да носят защитни маски. На всеки 2 часа помещенията в съда следва да се проветряват и да се осигурява достъп на свеж въздух в тях.
Предвижда се достъпът на граждани до сградата на съда да се осъществява при използване на поставения на входа дезинфектант, а при отказ от употребата му гражданите няма да бъдат допускани до съдебната сграда. До съдебните зали се допускат само страните и техните представители по конкретното за разглеждане дело.
Указва се на страните и техните процесуални представители справки по делата да се извършват преимуществено по телефоните, обявени на интернет страницата на съда, включително и по електронната поща на съда, посочена на интернет страницата на институцията.
Към момента не е предвидено пренасрочване на делата и тяхното отлагане.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПробите на двама пациенти в шуменската болница са отрицателни за коронавирус
Следваща статияГотвят увеличение на данъците на колите до 100 конски сили, автобусите и камионите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here