дом Общество Нервак отнесе година пробация, скочил на полицаи и скъсал ризата на единия

Нервак отнесе година пробация, скочил на полицаи и скъсал ризата на единия

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Районният съд в Шумен наказа с година пробация мъж, който възпрепятствал полицаи при изпълнение на служебните им задължения.
Наказанието идва след като Г.Г. е постигнал споразумение с прокуратурата.
Грозната сцена се разиграла на 18 юли тази година.
При опит на полицаи от група „Охрана на обществения ред“ да задържат брат му, Г.Г. започнал да буйства и блъска служителите на реда. В спречкването успял да скъса ризата на един от полицаите.
Г.Г. е осъден на пробация със задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 1 година с периодичност 2 пъти седмично. В този период мъжът трябва да посещава задължителни срещи с пробационнен служител.
Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт 13 обществени чешми в Шумен, водата само на една е годна за пиене
Следваща статияОстава слънчево и горещо

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here