дом Криминале Непълнолетен се разкарва с марихуана в джоба, крие и в дома си

Непълнолетен се разкарва с марихуана в джоба, крие и в дома си

1
ДЯЛ

17-годишен е задържан за притежание на наркотични вещества. Около 11.30 часа вчера на кръстовище на ул.“Съединение“ с ул.“Мизия“ била извършена проверка на 17-годишен младеж от Шумен. При извършения личен обиск, в него са намерени около 13 грама суха тревиста маса. При направения полеви наркотест реагирала на марихуана. Последвало претърсване в дома му. Открити са още 3 грама марихуана и електронна везна. 17-годишният ученик е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За престъпление по чл. 354 „А“ ал. 3 т. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор изтрезнява в ареста, духна с 2,15 промила алкохол в дрегера
Следваща статияЧерна статистика: 24 загинали и 95 ранени при 89 тежки ПТП-та през 2016 година

1 коментар

  1. Затуй викам да се глобяват излизащите всяко междучасие пред всяко училище пушещи малолетни и непълнолетни и от рано да им се съставят документи. Ама не една акция за пред журналистите, та да причинят лоши коментари, а да е ежедневна акцията. Тези с марихуанна зависимост лесно се смесват с тези с никотинова, т.е. от далеч не можеш да го разбереш тютюн ли си е купил насипен и си е направил цигара или е „свил цигарка“.
    А и лесно се зарибяват ученици да изкарват лесни пари, защото тях закона трудно ги лови – разплачеш се в съда и те пускат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here