дом Криминале Незагасена цигара подпали къщата на 74-годишен каспичанец

Незагасена цигара подпали къщата на 74-годишен каспичанец

0
ДЯЛ

Сигнал за пожар в къща в град Каспичан е бил подаден в сряда в 08.01 часа сутринта. Към ул.“Тодор Петков“ бил насочен противопожарен екип от службата в Нови пазар. След пристигане огнеборците заварили да гори дюшек на легло. Пламъците тръгнали от незагасена цигара. Пожарът в имота на 74-годишния собственик е загасен с помощта на 200 л. вода. Опушени са 20 кв.м. стени, унищожен е дюшекът и домашно имущество близо до леглото. Къщата е спасена от опожаряване.
Ликвидирани са още два пожара в сухи треви- в землището на село Косово и в град Смядово, екип е оказал съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й в Шумен до линейка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия595 безработни лица от областта са постъпили на работа през февруари
Следваща статияЗа работодателите: Може да наемате работници мигранти от Молдова!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here