дом Култура Неделно представление за деца в Шуменския театър

Неделно представление за деца в Шуменския театър

0
ДЯЛ
Снимка: ДКТ

Представлението „Цветни вълшебства” от Румен Николов ще бъде изиграно от 11.00 ч. днес в Зала „Патиланчо” на Драматично-кукления театър „Васил Друмев” в Шумен.
Постановка – Таня Евтимова, сценография и кукли – инж. Атанас Евтимов, музика – Деси Димова. Участват актьорите Александра Михайлова, Марияна Бранкованова и Веселин Иванов – Бърборков.
Малките зрители ще видят чудесата, които ще извършат трима вълшебници. Само днес за тях ще гостува Баба Марта, която ще ги закичи с мартеници за здраве.
Драматично-куклен театър „Васил Друмев” гарантира спазването на всички противоепидемични мерки. Носенето на маска е задължително.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътищата в Шуменска област са мокри
Следваща статияБойко Борисов: Да се възобновят зелените коридори за имунизация срещу COVID-19 там, където има възможност

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here