дом Общество На 83-годишна възраст почина проф. Юлиан Вучков

На 83-годишна възраст почина проф. Юлиан Вучков

0
ДЯЛ

Професор Юлиан Вучков е починал тази вечер във Военна болница. Тъжната вест съобщава журналистът Мартин Карбовски на личния си профил във Фейсбук.
Професорът почина на 83-годишна възраст.
Юлиан Вучков е роден на 31 януари 1936 г. в град Варна. Той е български есеист, публицист, театрален, литературен и телевизионен теоретик, критик, доктор на науките. Създател, коментатор и водещ на редица телевизионни предавания.
Автор е на около 150 публикации в печата и на повече от 20 книги в областта на художествената култура и етиката.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПосрещнете есенното равноденствие с надежда, пожелайте си нещо
Следваща статияЦветанов: Мюсюлманите и българо-мохамеданите се отдръпват от ГЕРБ, най-печеливш на тези избори ще е ДПС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here