дом Култура Наши и украински деца с изложба „Мостове на приятелството Шумен-Херсон 2018“

Наши и украински деца с изложба „Мостове на приятелството Шумен-Херсон 2018“

0
ДЯЛ

С обща изложба от рисунки ще завърши творческият международен форум „Мостове на приятелството Шумен-Херсон 2018“. Младите художници от Арт школата към ЦПЛР-ОДК Шумен и децата от Художествена школа-лицей от град Херсон, Украйна ще представят изложбата си днес от 16.00 часа в експозиционната зала на втория етаж на Художествената галерия „Елена Карамихайлова”.
Международният пленер е част от партньорството между общините Шумен и Херсон и се провежда като разменено гостуване на децата от двата града.
В творческия пленер участваха 19 деца от Художествената школа – лицей в град Херсон, Украйна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗов за помощ: Да станем част от доброто и да дадем надежда на Десислав
Следваща статияДнес е крайният срок на първия етап за записване на бъдещите осмокласници