дом Общество Наши горски стражари на състезание по стрелба в Пловдив

Наши горски стражари на състезание по стрелба в Пловдив

0
ДЯЛ

Отборът по стрелба с гладкоцевно оръжие на Североизточното държавно предприятие започва от днес подготовката си за Националното състезание по стрелба в Пловдив. В тима на предприятието влизат Минчо Кулев от ДГС-Преслав, Исмаил Курдов от ДГС-Върбица, Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом, Асен Христов от ДГС-Провадия и Красимир Христов от ДГС-Шумен. След тренировки на 22 и 23 март ще бъдат определени трима състезатели, които ще представят СИДП на състезанието в събота. Показалите по-слаби резултати ще останат на резервната скамейка.
Състезанието по стрелба с гладкоцевно оръжие е традиционно и е част от изложението „Природа, лов, риболов 2018“, което по това време на година отваря врати в една от палатите на Международен панаир-Пловдив. По време на надпреварата през миналата година състезателите на предприятието натрупаха актив от 30 точки и спечелиха националната купа. В индивидуалното класиране златен медалист стана Николай Тодоров от стопанството в Попово. През 2017 година стрелците на СИДП спечелиха купата и на Сдружение „Сокол-Шумен“, като оставиха зад себе си 28 отбора.
На снимката: Състезателите от 2017 г.Николай Тодоров, Асен Христов и Исмаил Курдов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезработните, търсещи работа намаляват, над 28 000 души са икономически неактивните в областта
Следваща статияБаба Марта в UK: Шуменчета зарадваха с мартеници свои връстници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here