дом Спорт Наши бойци със злато от Европейския шампионат по муай тай

Наши бойци със злато от Европейския шампионат по муай тай

0
ДЯЛ

Шуменските бойци Християн Тотев и Пламен Борисов от Спортен клуб „Шуменска крепост“ се завърнаха като европейски шампиони по муай тай от първенството, което се проведе в Беларус.
Пламен Борисов пребори опонентите си в категория +91 кг и завоюва златото. Това е трета европейска титла за шуменския боец.
Със злато от Европейското първенство се завърна и боецът в категория до 91 кг. Християн Тотев, за когото това беше първа международна изява за годината след продължително прекъсване поради контузия.
В седемдневната проява в Минск участие взеха представители на 15 европейски държави, които с качествени и оспорвани срещи определиха призьорите на Европа за 2017 година. Последното за годината международно състезание за Българска конфедерация по кикбокс и муай тай приключи с актив от 3 златни и 2 сребърни медала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАло измамници атакуват шуменци, от полицията организираха превантивни беседи
Следваща статияОбщината и Медицинският университет във Варна обмислят съвместни проекти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here