дом Общество Началните училища, детските градини и яслите в община Шумен отвориха врати

Началните училища, детските градини и яслите в община Шумен отвориха врати

0
ДЯЛ

2 753 ученици от 1-ви до 4-ти клас в община Шумен влязоха отново в класните стаи днес след едномесечното затваряне на учебните заведения заради усложнената епидемична обстановка. Учебният процес във всички училища се осъществява при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. По данни на РУО-Шумен за 24 ученици са подадени заявления за продължаване на обучението в електронна среда.
1 917 от общо 2 900 деца са се върнали в детските градини на територията на общината, след като детските заведения също отвориха врати на 4 януари. Това са близо 70% от записаните деца в градините в Шумен и 49% от общия брой на децата, които посещават градините по селата.
В детските ясли днес влязоха 354 от общо записани 620 деца. Създадена е необходимата организация за спазване на всички противоепидемични мерки както в градините, така и в яслите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез шампанско! Карадайъ обявява заместниците си и новия състав на ДПС
Следваща статияВижте кои са новите заместници на Мустафа Карадайъ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here