дом Култура Националните културни празници „Албена” гостуват днес в Шумен

Националните културни празници „Албена” гостуват днес в Шумен

0
ДЯЛ

Днес от 17.00 часа в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” в Шумен гостуват Национални културни празници „Албена”. Инициативата е на издателство „Захарий Стоянов”. Това съобщиха от градската библиотека в Шумен.
В рамките на традиционното събитие последните си книги и изследвания ще представят акад. Георги Марков (изследването „Съдбата на историята”), Стоян Райчевски ще представи „Крайовската спогодба между прагматизма и емоциите” и „Даме Груев” – биографично изследване от поредицата „Дълг и чест”. Сред авторите е и Боян Ангелов, който ще поднесе на публиката текстове от поетичната си книга „Реставрация на обелиска” и „Марин Дринов” – биографично изследване от поредицата „Дълг и чест”. Атанас Звездинов ще представи книгите си „Звездност”, „Баснописецът” и „Брани недобрани”. Иван Гранитски гостува с книгите си „Залмоксис”, „Омайниче и бръмбазъче” и „Баща на вечността”. Писателят Петър Андасаров ще запознае присъстващите с книгите си „Сълзи, в които се оглежда слънцето” и „Защото съм такъв”, а отец Дончо Александров ще представи „Жажда за вяра”.
В литературната среща ще участват още Мая Господинова и Цанко Цанев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияСпортен празник за ученици в Каспичан под мотото „Ден без коли“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here