дом Култура Национален конкурс „Моите детски мечти” 2021 в Каспичан

Национален конкурс „Моите детски мечти” 2021 в Каспичан

0
ДЯЛ
Снимка: Община Каспичан

Национален конкурс „Моите детски мечти” 2021 организира Община Каспичан.
Могат да участват ученици от І до ХІІ клас в три направления – литературно, изобразително и музикално изкуство.
Литературните творби – стихотворение, разказ, есе или приказка, трябва да са в три екземпляра.
Участниците в раздел „Рисунка” могат да изпратят до две творби с размери 35х50 см, без паспарту. Няма ограничение за техниката – акварел, темперни бои, пастели, графика, молив, туш, колаж. Рисунките не трябва да са прекопирани от списание, картичка или илюстрована книга. В раздел „Приложно изкуство” може да се участва с изработени от различни материали пластики, пана, керамика, дърворезба, обемни форми и др.
В направление „Музикално изкуство” ще се състезават нова детска песен с непубликувана музика по собствен текст или нова детска песен по чужд текст, които не са участвали в конкурс или фестивал, или с инструментално произведение – нотен материал или при възможност запис с добро техническо качество.
Творбите трябва да бъдат придружени със следната информация за автора: три имена, възраст, клас, училище, ЦПЛР, школа, ръководител, точен адрес с пощенски код, телефон, e-mail.
Срокът за получаване на творбите е 12 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 19 февруари.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия607 нарушения на скоростта, 360 глоби за 6 дни по пътищата на Шуменско
Следваща статияЗапочна ваксинацията на учителите в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here