дом Общество Натоварен трафик по бул. „Симеон Велики“, текат ремонтни дейности

Натоварен трафик по бул. „Симеон Велики“, текат ремонтни дейности

8
ДЯЛ

Поради ремонтни дейности на платното в посока „Тракия“ в близост до „Практикер по бул. „Симеон Велики“ в Шумен, трафикът към 13.00 часа е силно затруднен.
Колона от автомобили се е образувала от светофарите на Пазара до „Практикер“. Ограничено е движението в района на кръстовищeто към ж.п. прелеза в посока старата Мото техника.
Екипът на 24shumen.com съветват шофьорите да изберат обходен маршрут.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици от 3-то ОУ „Димитър Благоев“ събраха пари за болно дете
Следваща статияУтре в Хитрино ще отбележат една година от голямата трагедия след жп инцидента

8 КОМЕНТАРИ

  1. Преди час минах от там и май нещо малко асфалт ми се вижда да слагат? Някой май ще прибере разликата..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here