дом Общество Населени места с прекъсване на електроенергията

Населени места с прекъсване на електроенергията

0
ДЯЛ
24shumen.com

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – ул. „Велико Железов“ № 12 и 13, ул. „Вичо Атанасов“ от № 1 до № 17, ул. „Генчо Панайотов“ от № 16 до № 47, ул. „Д-р Ст. Чакъров“ от № 1 до № 18, ул. „Елба“ от № 1 до № 10, ул. „Иван Станчев“ от № 1 до № 10, ул. „Карл Маркс“ от № 1 до № 9, ул. „Спас Панайотов“ от № 1 до № 8, ул. „Трети март“ от № 1 до № 18, ул. „Фридрих Енгелс“ от № 1 до № 17, ул. „Чапаев“ от № 4 до № 25.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови Пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 15 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Сини вир, Становец, промишлени цехове и помпени станции на ВиК, захранващи се в тези населени места.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Лятно, Омарчево, Черноглавци, промишлени цехове и помпени станции на ВиК, захранващи се в тези населени места.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Новосел – абонати, захранени от ТП „Работилница“ и ТП „ТКЗС“, и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в тези райони.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Пет могили – ул. „Бузлуджа“ , ул. „Ленин“, ул. „Батак“, ул. „Дружба“, ул. „Дунав“, ул. „Калоян“, ул. „Гроздан Узунов“, ул. „Васил Левски“, ул. „Борис I“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Мир“, ул. „Рила“, ул. „Вапцаров“, ул. „Георги Димитров“, промишлени цехове и помпени станции захранващи се от ТП „Кладенец“, ТП „Център“ и ТП „Училище“, промишлени сгради, помпени станции, захранени от ТП „Кладенец“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългария е включена в европейска кампания срещу АЧС
Следваща статияКонцерт „Цигулката в киното” представя Симфониета-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here