дом Общество Населени места и райони с прекъсвания на тока на 2 май

Населени места и райони с прекъсвания на тока на 2 май

0
ДЯЛ

От 8.00 ч. до 17.00 ч. днес, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: МТП Лозята, ПС Напояване 1 и ПС Напояване 2.
Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO от 8.00 ч. до 17.00 ч, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: МТП Стратиев Авто, МТП Брамас, МТП Табийте, МТП Чернилка.
Също днес от 8.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – ВС ПСОВ на ВиК Шумен ООД.
От 8.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: фирмите „Италфуд“, „Павел и синове“, „Сънсистем“, мелница „Ризов“, „Булпор“ ООД, „Марк“ ООД.
Днес от 8.00 ч. до 9.00 ч. и от 15.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Мадара, с. Кюлевча и абонати от гр. Каспичан, захранени от МТП „Карачка“.
От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: м-ст Байчов кладенец и м-ст Под манастир.
Днес от 8.30 ч. до 9.00 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: ТП ВиК Смядово, ТП ВиК Ивански, ВиК Кладенци, Райковец и Военно поделение с. Радко Димитриево .
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.00 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на с. Васил Друмево, с. Иия Блъсково, с. Благово, с. Костена река, с. Друмево, с. Кладенец, с. Овчарово .
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.00 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на с. Дибич, с. Радко Димитриево, ТП Телеугояване и с. Ветрище.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 9.10 ч. и от 15.30 ч. до 15.40 ч. в районите на резервното захранване на Помпена станция „Мътница“ на „Напоителни системи“, фирма „ХЪС“, „Сарк България“ АД и селището източно от Алуминиев завод.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно с валежи
Следваща статияБлизо 800 декларации са подадени в НАП-Шумен в последния ден на данъчната кампания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here