дом Други Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

0
ДЯЛ
24shumen.com

Днес от 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Нови пазар – квартал „Дружба“, по улици – „Петър Берон“, „Ивайло“, „Голо бърдо“, „Македония“, „Милин камък“, „Люти брод“, „Янаки Вергиев“, „Лудогорие“, „Пролет“.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Изводите – Роса, Псов,Телевизия.

От 08.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на кв. „Кус“, гр. Каолиново, селата Тъкач и Изгрев, както и всички помпени станции на ВиК в тези райони.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – ул. Тодов Велков от № 1 до № 24, ул. Свилен Русев от № 1 до № 12, ул. Подуево от № 6 до № 32, ул. Млада гвардия от № 24 до № 51 и ул. Адалберт Антонов № 1 и № 2.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Тодор Икономово, Дойранци, промишлените цехове и помпените станции, захранващи се от електропроводи Икономово и Козлево.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 16.30 ч. в районите на селата Вълнари, Никола Козлево, Цани Гинчево, Пет могили, Кус, Долина, Ружица, Хърсово, Красен дол, Каравелово, Векилски, промишлените цехове и помпените станции, захранващи се от този електропровод.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Конево по ул. „Аврора“ № 1,2,3,4,5, „Ален мак“ № 1,3,4,5,6, „Баба Тонка“ № 1,2, „Балкан“ № 4,5, „Бузлуджа“ № 4, „Вела Пискова“, „Георги Димитров“ № 2,4,6, „Дунав“ № 4,5, „Ивайло“ № 2,4,5,9, „Калоян“, „Камчия“ № 2, „Козлодуй“, „Ленин“, „Марица“, „Мир“ № 1/детска градина/,3,4,6, „Охрид“ № 6 , „Свобода“ № 5, „Тича“ № 1, „Хан Аспарух“, „Христо Ботев“, „Шейново“.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Златен Век“, „Ст. Гатев“, „Лазар Рачев“, „Шишман“, „Виница“, „Ч. Мостич“, „Борис Спиров“ №12-28 и №17-31.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Трем от ТП „Поща“ на битовите абонатите и към всички фирми, магазини, бензиностанции, помпени станции на ВиК и административни сгради в този район.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачен и дъждовен ден, на места ще превали слаб сняг
Следваща статияОткриха мъртва издирваната 86-годишна шуменка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here