дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Днес от 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кв. „Мътница“, Асфалтова база, Кариера 1, Метарекс, пс Капроне, Малка мера, източната част на село Царев брод и помпени станции на ВиК в тези райони.

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – Индустриалната зона Земеделския Институт, фирма Лес Комерс, ф-ма Джордани, ЕМУ, Топливо, Пътно управление, базата на Автомагистрали Черно Море, ф-ма Спринт, Автосервизите, Милбо 90 ООД, Мототехника – Шумен ООД, Аргос-96 ООД, Гимназията по Селско стопанство.

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на Дежурно напрежение на Индустриален Парк – Шумен, работилница на Булгаз, фирма ТЕРА, пс Биволовъден, пс Депо /Конъовец/, пс В и К Свинеугояване, МТП Фазанария, ДЗС Депо, с. Коньовец, западната част на с. Царев брод /ТП ТКЗС-2,ТП Сушилни, ТП Детелина, ТП Пестицид, ТП Свинеугояване, ТП Винарски двор/,с. Велино, с. Живково, с. Калино, с. Иглика, с. Дренци, с. Га брица, част от с. Черноглавци /ТП Фурна, ТП Вик, ТП Маш.стан/, административни сгради, магазини помпени станции на В и К и базови станции на Мобилни оператори в тези райони.

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на Фирма Брадърс, Военното поделение на изхода от Шумен за Варна, Асфалтовата база, част от КАТ, района на Биволовъдния институт с/у КАТ Шумен, вилна зона Байчов кладенец, Под манастира, Овчарниците, вилна зона Чашка, Птицекомбинат Камчия, к-с Пети Километър, ф-ма Мегафрут, ф-ма Фуражи ООД и САРК България.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Изводите – Роса, Псов,Телевизия.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Нови пазар – квартал „Дружба“, по улици – „Петър Берон“, „Ивайло“, „Голо бърдо“, „Македония“, „Милин камък“, „Люти брод“, „Янаки Вергиев“ , „Лудогорие“, „Пролет“.

От 08.30 ч. до 10.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на местностите „Патлейна“, „Брестака“, „Аргата“, селата Драгоево, Златар, Суха река и Мокреш, МТТ Реката – комплекс Златен век ТП Ресторант Патлейна – ЕТ Здраве, хижа на Даниел 07 ЕООД, хижа Патлейна, ТП почивна станция-манастир Св. Пантелеймон, МТП Свинарник – вилна зона м-ст Аргата, ТБ Санитапласт – на „Санитапласт“ АД в с. Драгоево, ВС Кариери-Кари ера Драгоево АД, в с. Драгоево, ТБ Кариери на Инжстройинженеринг ЕООД в с. Драгоево и резервно захранване на ТП пс Търговище – ВиК ООД гр. Търговище.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на част от село Конево по ул. „Аврора“ № 1,2,3,4,5, „Ален мак“ № 1,3,4,5,6, „Баба Тонка“ № 1,2, „Балкан“ № 4,5, „Бузлуджа“ № 4, „Вела Пискова“, „Георги Димитров“ № 2,4,6, „Дунав“ № 4,5, „Ивайло“ № 2,4,5,9, „Калоян“, „Камчия“ № 2, „Козлодуй“, „Ленин“, „Марица“, „Мир“ № 1/детска градина/,3,4,6, „Охрид“ № 6 , „Свобода“ № 5, „Тича“ № 1, „Хан Аспарух“, „Христо Ботев“, „Шейново“.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Златен Век“, „Ст. Гатев“, „Лазар Рачев“, „Шишман“, „Виница“, „Ч. Мостич“, „Борис Спиров“ №12-28 и №17-31.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ТП Старините, НИАР гр. Плиска..
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 16.30 ч. в районите на град Плиска .

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Трем от ТП „Поща“ на битовите абонатите и към всички фирми, магазини, бензиностанции, помпени станции на ВиК и административни сгради в този район.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтудът продължава, 8 области в код „жълто“
Следваща статияШуменски информатици с медали от международно състезание

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here