дом Общество Населени места и райони без електрозахранване

Населени места и райони без електрозахранване

0
ДЯЛ

Днес от 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – южна промишлена зона – абонати, захранени от ТП „Маяк 1“.

От 09.30 ч. до 14.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Ловец – ул. „Балчик“, ул. „Козлодуй“, ул. „Преслав“, ул. „Хан Крум“, ул. „Цар Симеон“ № 37 и № 39 и ул. „Шипка“.

От 13.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Плиска – абонати, захранени от ТП „Бодра смяна“, по улиците „Юрий Гагарин“, „Рила“, „Никола Вапцаров“, „Странджа“, „Пирин“, „Малчика“.

От 13.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на част от село Конево – по ул. „Аврора“ №1,2,3,4,5, „Ален Мак“ №1,3,4,5,6, „Баба Тонка“ №1,2, „Балкан“ №4,5, „Бузлуджа“ №4, „Вела Пискова“, „Г. Димитров“ №2,4,6, „Дунав“ №4,5, „Ивайло“ №2,4,5,9, „Калоян“, „Камчия“ №2, „Козлодуй“, „Ленин“, „Марица“, „Мир“ №1 (детска градина) №3,4,6, „Охрид“ №6, „Свобода“ №5, „Тича“ №1, „Хан Аспарух“, „Христо Ботев“, „Шейново“.

От 13.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Златен век“, „Ст. Гатев“, „Лазар Рачев“, „Шишман“, „Виница“, „Борис Спиров“ №12-28 и №17-31.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалежите спират, температурите тръгват нагоре
Следваща статияПътищата в Шуменско са проходими при зимни условия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here