дом Общество Населени места и райони без електроенергия

Населени места и райони без електроенергия

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.30 ч. до 17.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 15 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Сини вир, Становец, Омарчево, Черноглавци, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от ЕП Сини вир. Изключването се налага поради направа на хидроизолация на ТП.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 16.30 ч. в районите на село Лятно, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от ЕП Сини вир.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Венец, Осеновец, Борци, Ясенково, Тъкач, Изгрев, Климент, Наум, Буйновица, кв. „Боймир“ в Каолиново, промишлени цехове и помпени станции в посочените райони.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Наум, Климент, Изгрев, Буйновица, Осеновец, Борци, Ясенково, промишлени цехове и помпените станции, намиращи се на територията на тези села.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Плиска – абонати, захранени от ТП „Съвет“ – по улици „Хр.Ботев“, „Рила“, „Маршал Толбухин“, „Петко Щирков“, „Хан Крум“, „Никола Вапцаров“, „Пирин“, „Успенски“, „Шипка“, „Витоша“, „Странджа“, „Георги Ванков“, „Княз Борис I“, „Георги Раковски“, както и абонати, захранени от трафопостове „Училище“, „Зърноплощадка“, МТТ „Симеон Дянков“, МТТ „Драганов“ и второ захранване на завод „Херти“ – ул. „Цар Самуил“, ул. „Ал. Константинов“, ул. „Славия“, ул. „П. Берон“, ул. „Хр. Смирненски“, ул. „Отец Паисий“, ул. „Д. Полянов“, ул. „Хр. Ботев“, ул. „П. Славейк ов“, ул. „Д. Чинтолов“, ул. „Бенковски“, ул. „Т. Петков“, ул. „Росица“, ул. „В. Пискова“ и ул. „М. Палаузов“.
Възможни са временни смущения в електрозахранването в целия град в същия часови пояс.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Васил Друмево, Костена река, Илия Р. Блъсково, Благово, Овчарово, Кладенец и Друмево.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на МТП Лозята.

От 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на промишлената зона на Велики Преслав и ул. „Добруджа“, „Любен Каравелов“ от №103 до №110, „Лозарска“ №6а, „Юбилейна“ от №1 до №19 в гр. Велики Преслав (КТП Санитапласт, Пластмаси, Автобаза(ДАП), Мебел, Винпром, Конячен цех, Бозоварна, МТТ Складова база, МТП АДА, КТП Цитрон, ТП №3, МТП Антас, Електроника, Тъкачен, Плодохранилище, Оцетена ф-ка, Зърнени храни, Памукопредачна, Автосервиз).
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтудено време, валежите ще спрат временно
Следваща статияЗакъсали тирове по пътя Шумен-Разград

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here