дом Култура Народно читалище „Добри Войников“ събира мечти за Коледа

Народно читалище „Добри Войников“ събира мечти за Коледа

0
ДЯЛ
Снимка:НЧ "Д.Войников"

Народно читалище „Добри Войников – 1856“ – Шумен и клуб „Български език и творчество“ организират в навечерието на големия християнски празник Рождество Христово Международен конкурс на тема „Моята мечта за Коледа“. Това съобщиха от читалището. Целта е да се стимулира развитието на творческите заложби и въображението на учениците от 6 до 14 години и да даде възможност на децата да споделят своята мечта за Коледа в стихотворение, приказка, разказ или рисунка по темата. Желаещите могат да участват с 2 творби, като за рисунките може да се използва всякаква техника и средства – акварел, темперни бои, пастели, графика, молив. Всяка творба трябва да съдържа трите имена на автора, възраст, клас, училище, извънучилищно звено или школа. Литературните творби в конкурса „Моята мечта за Коледа“ се изпращат на e-mail dvojnikovpost@abv.bg. Рисунките се изпращат също онлайн под формата на снимка. Класирането ще се извърши в две възрастови групи- от 6 до 10 години и от 11 до 14 години.
Отличените в двата раздела от първо до трето място ще получат грамоти и материални награди. Крайният срок за участие е 20 декември 2020 г. Резултатите ще бъдат обявени на сайта на НЧ „Добри Войников – 1856“, а наградите – изпратени на посочените от участниците адреси.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-добрите ни бойци ще мерят сили в надпреварата за Балканската купа в Сърбия
Следваща статияНови пазар отбелязва 137 години като град

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here