дом Криминале Намериха оръжието, с което е била простреляна 26-годишната Нурсел

Намериха оръжието, с което е била простреляна 26-годишната Нурсел

0
ДЯЛ

Откриха револвера, с който вчера 31-годишният Нелгин простреля бившата си съпруга. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Газовият револвер, преработен за стрелба със сачми бил открит от разследващите край автомагистрала „Хемус“. Там са намерени и мобилни телефони.
С постановление на Окръжната прокуратура в Шумен Нурсел е задържан за срок до 72 часа. В момента той се намира в ареста в Шумен.
След стрелбата срещу съпругата си вчера, отхвърленият мъж избяга в Разград, където бе открит и задържан.
Припомняме, че драмата между Нелгин и 26-годишната Нурсел се разигра малко след 5 часа сутринта, когато мъжът се опита да убие бившата си съпруга.
Инцидентът станал в околностите на Шумен. Жената била в автомобила на свой колега, с когото работели в завод „Алкомет“ в Шумен. Те често пътували за работа заедно, тъй като живеели наблизо и били семейни приятели. Нелгин започнал да ги преследва и принудил колегата на бившата си жена да спре. Извадил оръжие и стрелял по нея. След това направил обратен завой, произвел още един изстрел и избягал от местопроизшествието.
Две от сачмите попаднали в областта на главата на пострадалата. След стрелбата Нурсел претърпя операция в шуменската болница, а хирурзите отстраниха от тялото й две сачми. Няма опасност за живота на Нурсел.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж без книжка и в срок на наказание подкара „Опел“
Следваща статияЖест: Кметът на Върбица връчи парични премии на абитуриентите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here