дом Общество Над 5 000 областни жители са подпомогнати от БЧК в кризата

Над 5 000 областни жители са подпомогнати от БЧК в кризата

0
ДЯЛ

Над 5 000 нуждаещи се в област Шумен получиха помощ от доброволци на БЧК през април и май.
На 70 души са предоставени лекарства, 55 жители са получили помощ от психолози на разкритата гореща телефонна линия, съобщи за 24shumen.com директорът на Областния съвет Пламен Петров.
200 доброволци са се включили в кампанията. Директорът им изказва благодарност за проявената съпричастност и готовност да се отзоват на хора в нужда и с проблеми.
В национален план от началото на пандемията от БЧК са разнесли хранителни продукти на над 73 000 души. 1100 души под карантина са били подпомогнати с лекарства.
На десетки здравни заведения са предоставени над 2 300 000 предпазни средства. Осигурявана е и медицинска апаратура, дезинфектанти и храни за работещите в лечебни заведения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Пишман“ шофьор подкара кола, друг бръмча с нерегистрирано возило
Следваща статияОсъден за подкупване на полицаи: Вятърът издуха банкнотата от портфейла ми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here