дом Общество Над 30% от живущите в Цани Гинчево са упражнили правото си на...

Над 30% от живущите в Цани Гинчево са упражнили правото си на глас

0
ДЯЛ

Сравнително висока е избирателната активност до 12.30 часа в село Цани Гинчево, където днес жителите избират кмет, съобщи за 24shumen.com Есен Вадет, председател на ОИК – Никола Козлево.
“До обяд вече гласуваха над 100 от всичките 403 избиратели, което е показателно за интерес към изборите”, уточни той. Хората с увреждания също могат да упражнят правото си на вот, за тях има обособена специална рампа. Има и указателни табели. Няма сигнали за купуване на гласове, както сигнали и жалби за нарушения. Общо взето спокойно протича изборния процес, отбеляза още председателят на ОИК.
До момента няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. За обществения ред следят служители от Районното управление на полицията в град Каолиново, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛовци се загубиха в гората, 80 души ги търсиха през нощта
Следваща статияНеправоспособен зад волана се заби в стълб, потроши си челюста и коляното (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here